• Etikete

  U ponudi imamo širok spektar visoko kvalitetnih etiketa koje se štampaju u posebnoj tehnici štampe koji se naziva UV flekso štampa.

  Saznajte više
  Slide 1
 • Mehanografski obrasci

  Tzv. "mehanografska" štampa je specifična ofset štampa koja se upotrebljava pri izradi beskonačnih papira u traci za matrične štampače...

  Saznajte više
  Slide 2
 • Ofset štampa

  Ofset štampa je široko rasprostranjena štamparska tehnika koja se karakteriše indirektnim nanošenjem boje na papir.

  Saznajte više
  Slide 3
 • Kancelarijski pribor

  Papiri, fascikle, registratori, blokovi, sveske, koverte, obrasci, olovke, markeri, fax rolne, termo rolne, heftalice...

  Saznajte više
  Slide 4
Srpski Magyar Deutsch English Russian

Štamparska kuća od poverenja

Privredno društvo BIROGRAFIKA MB osnovano je 2006.god kao trgovačko društvo. Svojinskom transformacijom čuvene štamparije Birografika iz Subotice (osnovane 1920.g.),i najavljenim gašenjem određenih sektora proizvodnje koji su bili sinonim kvaliteta štampe na našem području, javila nam se želja i potreba za očuvanjem proizvodnog kapaciteta ovog poznatog brenda, te smo zadržavanjem stručnog kadra i tehnološke opreme uspešno nastavili dugogodišnje, tradicionalno prepoznatljivo kvalitetno poslovanje.

Osnovna delatnost nam je proizvodnja štampanog materijala. Pružamo kompletnu uslugu flekso, mehanografske i ofset štampe, a naše prednosti su mogućnost štampanja velikih tiraža i zadovoljenje specifičnih potreba kupaca, a najbolji dokaz tome su naše reference.

Obzirom da je vreme novac i da usluga mora ostavljati utisak, mi stremimo ka doslednosti u kvalitetu i poslovnoj korektnosti te postajemo i ostajemo štamparska kuća od poverenja!

Naša vizija

Naša vizija je stvaranje snažnog i stabilnog privredno društvo za proizvodnju i prodaju štampanog materijala na teritoriji Srbije i zemalja u okruženju, koje stalnim unapredenjem poslovanja, kvaliteta proizvoda i usluga ostaje poželjan i prepoznatljiv partner u poslovanju.

Naša misija

Naša misija je razvijanje ljudskih potencijala, permanentno osavremenjavanje tehnološke opreme, orjentisanje na širenje proizvodnog asortimana i usluga, pronalaženje i prihvatanje novih poslovnih izazova, fleksibilnost poslovne organizacije.

Naši ciljevi

 • Povećanje proizvodnog i prodajnog potencijala
 • Ostvarivanje koristi za:
 1. klijente, pružanjem odličnih trgovinskih uslova, visokog kvaliteta proizvoda i usluga i konkurentnih cena
 2. zaposlene, pružanjem bezbedne i prijatne radne sredine, kao i mogućnosti za stručni i lični razvoj
 3. dobavljače, pružanjem mogućnosti proširenja saradnje paralelno sa uvećanjem našeg poslovanja

Standard i sertifikati

Kako bismo čvrsto stajali iza našeg slogana "Kvalitet štampan iskustvom" u celokupno naše poslovanje uspešno smo implementirali ISO 9001:2008 standard i HACCP standard u delu proizvodnje koji se odnosi na dobijanje proizvoda namenjenih za upotrebu u prehrambenoj industriji.

Kvalitet naše štamparije i našeg rada prepoznaju naši poslovni partneri, a dokazuju sertifikati izdati od strane vodećeg sertifikacionog tela u našem regionu.