• Etikete

  U ponudi imamo širok spektar visoko kvalitetnih etiketa koje se štampaju u posebnoj tehnici štampe koji se naziva UV flekso štampa.

  Saznajte više
  Slide 1
 • Mehanografski obrasci

  Tzv. "mehanografska" štampa je specifična ofset štampa koja se upotrebljava pri izradi beskonačnih papira u traci za matrične štampače...

  Saznajte više
  Slide 2
 • Ofset štampa

  Ofset štampa je široko rasprostranjena štamparska tehnika koja se karakteriše indirektnim nanošenjem boje na papir.

  Saznajte više
  Slide 3
 • Kancelarijski pribor

  Papiri, fascikle, registratori, blokovi, sveske, koverte, obrasci, olovke, markeri, fax rolne, termo rolne, heftalice...

  Saznajte više
  Slide 4
Srpski Magyar Deutsch English Russian

UV flekso štampa, etikete, nalepnice, OPP, triplex

Etikete predstavljaju nezaobilazni i najvažniji elemenat svake moderne i kvalitetne ambalaže jednog proizvoda. Naša kuća u svojoj ponudi ima širok spektar visoko kvalitetnih etiketa koje se štampaju u posebnoj tehnici štampe koji se naziva UV flekso štampa.

UV Flekso štampa je najkvalitetnija tehnika direktnog štampanja na fleksibilne materijale kod koje se otisak UV boje sa izdignutih štampajućih elemenata direktno prenosi na materijal za štampu, a otisci su po kvalitetu najpribližniji otiscima iz duboke štampe (tzv. gravure). Prednost UV flekso štampe je niža cena u odnosu na duboku štampu.

Predstavlja najbolji izbor štampe za razne vrste pakovne i transportne primarne i sekundarne amblaže, pri čemu se za izradu istih koriste materijali najpoznatijih svetskih proizvođača koa što su:Treofan, Fasson-Avery Denison, UPM Raflatac, Adestor-Torraspapel i mnogi drugi.

U tehnici flekso štampe po svom kvalitetu i tražnji kupaca izdvajaju tzv. OPP etikete i nalepnice odnosno etikete izrađene na samolepljivom papiru. OPP etikete ili wrap around etikete su etikete koje su napravljene na OPP filmu ili papiru, a koriste se za obeležavanje plastične (PET) ambalaže za sokove, vodu, proizvode mlečne industrije, ulje i dr.

Nalepnice su etikete koje se prave od samolepljivih materijala i imaju široku upotrebu u svim oblastima industrijske proizvodnje. Nalepnice izrađujemo u rolnama ili u tabacima, u zavisnosti od načina etiketiranja.

Pored štampanja etiketa u tehnici flekso štampe naša štamparija poseduje tehničke mogućnosti i za štampu veoma kvalitetnih etiketa u velikim tiražima u tehnici ofset štampe kod koje se etikete isporučuju u tabacima.

REFERENCE

FRUVITA DOO BEOGRAD, FRESH & CO DOO SUBOTICA, VICTORIA OIL AD ŠID, MLEKARA SUBOTICA, CARLSBERG DOO SRBIJA, JT INTERNATIONAL AD SENTA, TIGAR TYRES DOO PIROT, LOMAX COMPANY DOO SUBOTICA, IMT DOO BAČKA TOPOLA, FABRIKA ULJA BANAT AD NOVA CRNJA, BB MINAQUA DOO NOVI SAD, SIMEX ORGINAL DOO SUBOTICA, SOMBOLED DOO SOMBOR, SUNCOKRET DOO HAJDUKOVO, COOPER TIRE & RUBBER COMPANY SERBIA DOO KRUŠEVAC, ZDRAVO ORGANIC DOO SELENČA, SIKA DOO BEOGRAD, FLEXO